Лорън Санчес не спира да изненадва  публиката с вулгарните си

...
Лорън Санчес не спира да изненадва  публиката с вулгарните си
Коментари Харесай

Годеницата на Джеф Безос втрещи с вулгарни устни и колене на старица (Лорън Санчес си показа всичките несъвършенства – Снимки)

Лорън Санчес не стопира да изненадва  публиката с вулгарните си тоалети, доказващи, че даже милиардерите се влюбват в жена, която няма най-хубав усет.. Онлайн се появиха нови фрагменти от премиерата в Калифорния, на които Джеф Безос и 54-годишната му младоженка блестят на аления килим.

За изявата си телевизионната водеща избра рокля с едно рамо и дръзка цепка по продължение на краката - Лорън явно няма комплекси по отношение на прасците, коленете и бедрата. Тя самоуверено сподели обувката си, с което даде да се разбере, че не се съмнява в сексуалността си!

Имайте поради, че преди скандалното разобличаване за спекулация с Джеф Безос през 2019 година изглеждаше, че и двамата имат мощни  бракове. За разлика от Лорън, която беше привикнала с нараснало внимание, Безос беше характеризиран като непретенциозен човек, който заобикаля всякаква гласност, предпочитайки да прекарва време със фамилията си, вместо да участва на многочислените събития, на които той и брачната половинка му Макензи Скот бяха непрекъснато канени.

Според тези, които са познавали Безос от доста години, те са били доста сюрпризирани по какъв начин се е трансформирал техният непретенциозен Джеф. Но през последните няколко години той се трансформира в звезда! Това въобще не се дължи на него. Избягвайки ненужното внимание, скромният Джеф в този момент гледаше на събитията без сянка на разстройване и изглеждаше, че им се любува. Явно толкоз е влюбен в дамата до  себе си и  не вижда нейните модни  гафове и си я харесва такава, каквато е.

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР